Dien uw vordering in

Kredietinformatie

Wanneer u de beslissing moet nemen met betrekking tot levering aan nieuwe klanten of de keuze voor een nieuwe leverancier, is het belangrijk dat u zich voldoende laat informeren over deze bedrijven.

Credit Totaal Management beschikt over de meest actuele informatie met betrekking tot de kredietwaardigheid van ruim 1,6 miljoen Nederlandse bedrijven. Met de Credit Checks van Credit Totaal Management beschikt u over een helder inzicht in de financiŽle conditie van uw relaties. Overzichtelijk en altijd up to date voor u samengesteld.

In onze rapporten ziet u direct online alle relevante informatie die u nodig hebt, maar u kunt ook alle gegevens vinden die u nodig hebt voor een gedetailleerde analyse.

  • Kredietscore en -limiet
  • Jaarverslagen afgelopen 3 jaar
  • Informatie over bestuurders

U kunt zelf een rapport aanvragen in uw persoonlijke online-omgeving. In slechts enkele minuten hebben wij die voor u aangemaakt, zodat u direct aan de slag kunt.

Uiteraard is het ook mogelijk een rapport direct bij ons aan te vragen. Uw aanvraag wordt dezelfde dag nog verwerkt, waardoor het rapport uiterlijk de volgende dag beschikbaar is.

Wilt u een persoonlijke online-omgeving of wilt u meer informatie? Wij staan altijd klaar om u, geheel vrijblijvend, te adviseren.